FR   NL   Neem contact met ons : +32 56261352

Accueil

U bent bouwer, aannemer gevestigd in België en wilt in Frankrijk werkzaamheden uitvoeren.

In deze situatie moet u een verzekering voor de tienjarige aansprakelijkheid afsluiten, omdat deze verzekering verplicht is voor elke aannemer die in Frankrijk bouwwerkzaamheden uitvoert, nieuw of renovatie.

Let op, als u niet kunt aantonen dat u deze verzekering hebt afgesloten, kunnen uw klanten hun betalingen aan u opschorten voor de werkzaamheden die u hebt uitgevoerd !

Aangezien deze verzekering van groot belang kan zijn, raden wij u ten zeerste aan om het onderzoek zo vroeg mogelijk te laten uitvoeren en in elk geval voor het begin van de werkzaamheden. De kosten van deze verzekering vormen namelijk een aanzienlijke post voor uw bedrijf bij het indienen van uw offerte.

Als specialist op het gebied van bouwverzekeringen, stellen wij u voor om u te begeleiden bij het onderzoek voor uw projecten in Frankrijk.

Als verzekeringsagent en -makelaar maken wij namelijk gebruik van vele partnerschappen met ondernemingen die gespecialiseerd zijn in bouwverzekeringen en met name AXA, ALLIANZ, COVEA, GENERALI, SAGEBAT …

« ADH is ook de favoriete gesprekspartner van verzekeringsmakelaars in België, voor elk onderzoek voor de tienjarige garantie voor hun klanten die bouwwerkzaamheden uitvoeren in Frankrijk. »


ADH SEGIA - Assurance decennale
1, rue des Promenades - BP 20144
59564 La Madeleine-lez-Lille - France
Telefoon : 33 (0)3 20 15 50 70
Fax : -

© Atelier33.com / All rights Reserved / 2013
http://www.assurance-decennale-france.be V1.0